۱۳۹۹ دی ۵, جمعه

فغانی را ایران راند اما باز هم بهترین داور سال آسیا شد


ایران وایر :«فدراسیون بین‌المللی آمار و تاریخ فوتبال» (IFFHS) بهترین‌های فوتبال جهان در سال ۲۰۲۰ را معرفی کرده است.

این فدراسیون براساس عملکرد سالیانه بازیکنان، مربیان و داوران فوتبال، هر ساله اقدام به انتخاب بهترین‌ها در قاره‌های مختلف جهان می‌کند.

فدراسیون بین‌المللی آمار و تاریخ فوتبال از سال ۱۹۸۴ در شهر «لایپزیگ» آلمان تاسیس شد. این فدراسیون به صورت رسمی از سوی فیفا و کمیته بین‌المللی المپیک به رسمیت شناخته می‌شود و وظیفه‌اش، اقدامات موازی با فیفا برای جمع‌آوری مستندات تاریخی، ارایه آمار و اطلاعات فنی، برآورد کیفیت از داده‌های کنفدراسیون‌های عضو فیفا و نظارت بر عملکرد بازیکنان، مربیان و داوران فوتبال در سراسر جهان است.

اعضای این فدراسیون جهانی اما نه از طریق انتصابات که دقیقا با پروسه‌ای شبیه به فدراسیون جهانی فوتبال و در رای‌گیری مجمع عمومی انتخاب می‌شوند.
حالا فدراسیون بین‌المللی فوتبال اقدام به انتخاب تیم منتخب سال ۲۰۲۰ میلادی در آسیا کرده است. «سردار آزمون»، مهاجم ایرانی باشگاه «زنیت» روسیه تنها بازیکن ایرانی است که موفق شد به عنوان نماینده ایران، در تیم منتخب قاره آسیا حضور یابد.

کره جنوبی، چین، قطر، استرالیا و تایلند نیز یک نماینده در این تیم منتخب دارند که شناخته شده‌ترین آن‌ها را باید «سون هیونگ مین»، مهاجم کره‌ای تیم «تاتنهام» بریتانیا و زننده بهترین گل سال فیفا دانست.

عربستان با دو نماینده و ژاپن با سه نماینده، بیشترین سهم را در تیم منتخب سال ۲۰۲۰ آسیا از نگاه فدراسیون بین‌المللی آمار و تاریخ فوتبال از آن خود کرده‌اند.

انتخاب «رضوان لوچسکو» رومانیایی به عنوان بهترین مربی سال فوتبال آسیا هم قابل تامل به نظر می‌رسد. هرچند که لوچسکو موفق شد «الهلال» عربستان را به تمام موفقیت‌‌های ممکن در فوتبال آسیا در سال ۲۰۱۹ برساند اما در سال ۲۰۲۰ موفقیتی در فوتبال این قاره نداشت.

الهلال عربستان به دلیل ابتلای تعدادی از بازیکنانش به ویروس کرونا، با دستور کنفدراسیون فوتبال آسیا، از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شده بود.

«کیم دو هون»، سرمربی «اولسان هیوندای» کره جنوبی روز شنبه موفق شد فاتح لیگ قهرمانان آسیا شود.

انتخاب ویژه این فدراسیون بین‌المللی را باید در نام «علی‌رضا فغانی»، داور سرشناس ایرانی دید. براساس اعلام فدراسیون بین‌المللی آمار و تاریخ فوتبال، علی‌رضا فغانی به عنوان بهترین داور آسیایی در سال ۲۰۲۰ انتخاب شده است.

طی ماه‌های گذشته، فدراسیون فوتبال ایران دو بار نام علی‌رضا فغانی را از فهرست داوران بین‌المللی ایران حذف کرده بود.
رسانه‌های ایران بازگشت نام فغانی به فهرست داوران بین‌المللی را نتیجه فشار رسانه‌ها و منتقدان به فدراسیون فوتبال عنوان کردند.  

این فدراسیون بین‌المللی هم‌چنین اقدام به انتشار بهترین بازیکنان زن فوتبال آسیا در سال ۲۰۲۰ کرد که ایران هیچ نماینده‌ای در این بخش نداشت.

استرالیا با شش بازیکن، ژاپن با سه بازیکن و چین و کره‌جنوبی هر یک با یک نماینده، تیم منتخب سال آسیا را تشکیل داده‌اند.

«آنته میلیچ»، مردی که سرمربی تیم ملی زنان استرالیا بود و «کیت ژاکیوچ»، داور زن استرالیایی، بهترین‌های سال آسیا شدند.

بازی جدید خامنه‌ای و راز مخوفی که از مردم پنهان می شود

 


آلونک درست کردن دانش آموزان در ارتفاعات در برف و سرما بخاطر نداشتن اینترنت در روستاهای خلخال

 


مراسم ختنه سوران در برنامه‌ی شبکه افق صدا و سیما!

 


این برنامه‌ی شبکه افق بمناسبت شب یلداست . سعی کردند سنتی بنظر بیاید ولی خب... انگار همه را ختنه کردند.

جایزه ۵۰ هزار دلاری برای دستگیری شیرین نجفی در لایو علی جوانمردی


ویدیو: لحظه ترور السلمانی نامزد انتخابات عراق

 


پلیس عراق پنج‌شنبه 24 دسامبر 2020 از بازداشت دو نفر به اتهام ترور عبدالمنعم رشید السلمانی وکیل و نامزد انتخابات پارلمانی عراق خبر داد.
 
به گزارش رسانه‌های عراقی عبدالمنعم رشید السلمانی وکیل و نامزد انتخابات پارلمانی آتی دو روز پیش توسط دو فرد مسلح ناشناس در داخل حیاط منزلش در بغداد، پایتخت عراق، ترور شد.
 
در پی این حادثه دستگاه امنیت ملی عراق ویدیوهایی شامل صحنه ترور السلمانی را منتشر کرد که در آن دو فرد مسلح ناشناس شخص قربانی را در داخل حیاط منزلش در شهرک دانشگاه در بغداد دنبال کرده و پس از گشودن آتش به سوی او پا به فرار گذاشتند.
 
پلیس عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که ماموران امنیتی موفق شدند «عاملان ترور وکیل عبدالمنعم رشید السلمانی نامزد انتخابات پارلمانی پیش‌روی (این کشور) را طی 72 ساعت از زمان حادثه ترور دستگیر کنند».
 
در این بیانیه آمده است که عاملان ترور دو نفر بودند و هنگام فرارشان به سوی استان سلیمانیه تحت پیگرد قرار گرفته و با همکاری دستگاههای امنیتی در اقلیم کردستان دستگیر شدند.
 
طبق این بیانیه از دو فرد دستگیر شده سلاح به کار رفته در جنایت ترور السلمانی کشف و ضبط شد.
 
شایان ذکر است که مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق 6 ژوئن سال آینده را موعد برگزاری انتخابات پارلمانی در این کشور اعلام کرده است.

۱۳۹۹ دی ۴, پنجشنبه

عکس روز : پسران علی ولایتی چه میکنند؟


درخواست مصباح برای بوسیدن پای خامنه ای!

 کانال ‌تلگرامی محمدتقی مصباح یزدی، آخوند محافظه‌کار و شناخته‌شده حوزه‌علمیه، نوشته:

تابستان‌ امسال، محمد محمدیان مسوول ارتباطات حوزوی دفتر خامنه ای با آخوند مصباح یزدی دیدار کرد و در انتها، آخوند محمدیان گفته: «اگر نکته‌ای خدمت آقا دارید بفرمایید من انتقال می‌دهم»

بنابر این گزارش مصباح یزدی پاسخ داده «خیلی دوست داشتم پای ایشان را ببوسم اما توفیق نداشته‌ام اگر شما توانستید به نیابت از بنده چنین کاری کنید، ممنون می‌شوم».

آقازاده های لنگی ولایتی در ضیافت هتل شانگریلای استانبول

 


دفاع بیشرمانه ظریف از حکم روح‌الله زم/ نماینده مجلس: با تور‌ماهیگیری با زیردریایی مقابله می‌کنیم

 


ابرهای عجیب آخرالزمانی در آسمان ایذه

 


۱۳۹۹ دی ۱, دوشنبه

مهدی جعفرقلی‌‌زاده،آقازاده ای که پس از روح الله زم قد علم کرد

 


یکی از دلایل خودکشی کودکان؛ کتابهای درسی مملو از تصاویر خودکشی و اعدام


صداوسیما برای شبکه مخصوص کودکان کارتونی با تصاویر ‎ اعدام درملاعام می‌سازد و برای میلیون‌ها کودک ایرانی پخش می‌کند. کتاب‌های کودکان با نمایش تصاویر صحنه‌ی اعدام به راحتی مجوز می‌گیرد و پخش می‌شود. چرا آمار بالای ‎ خودکشی کودکان با روش حلق‌آویزی متعجب‌تان می‌کند؟ / توئیتر هدیه کیمایی

عقل بچه‌ی چهارسال‌ونیمه‌ی من بیشتر از مدیران صداوسیما می‌رسه. امروز از دستم در رفت و بچه نشسته بود جلوی شبکه‌ی پویا/نهال. یه کارتون ایرانی پخش می‌شد به نام پهلوانان. چندجای کارتون حرف "اعدام" شد. قلبم تو دهنم بود و تو اون لحظه‌ها هی با بچه حرف می‌زدم که حواسش پرت بشه و نشنوه..

‏آخرسر که دیدم داره جمعیتِ آماده‌ی دیدنِ صحنه‌ی سر بریدن و فرمان همایونی رو نشون می‌ده، ضربتی تلویزیون رو خاموش کردم. بچه یک ربع گریه کرد. به سختی متقاعدش کردم که مامان جون این کارتون برای من و شما خوب نیست. می‌گفت حتما خوبه برام وگرنه چرا پویا پخشش می‌کنه؟

نوع جهش یافته ویروس کرونا در بریتانیا از کنترل خارج شده است

 :بریتانیا با یک چالش بزرگ روبرو است. نوع جدید ویروس کرونا مقام‌های بهداشتی این کشور را بسیار نگران کرده است. دولت گفته وضعیت باید تحت کنترل درآید و از همه شهروندان خواسته رعایت مقررات بهداشتی را کنند.


نوع جدیدی از ویروس کرونا دانشمندان و سیاستمداران بریتانیا را به شدت نگران کرده است. ویروس جهش یافته کرونا در حال حاضر به سرعت در جنوب شرقی بریتانیا در حال گسترش است. مت هنکوک، وزیر بهداشت این کشور به فرستنده بی بی سی گفته است که این ویروس از کنترل خارج شده و "ما باید آن را دوباره تحت کنترل درآوریم".

طبق اولین یافته‌های مقام‌های بهداشتی بریتانیا ویروس جهش یافته با نام (VUI2020 / 12/01) بسیار مسری‌تر از نوع شناخته شده قبلی است. با این حال هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که این ویروس باعث ایجاد دوره‌های شدیدتر بیماری یا مرگ و میر بالاتر شود. علاوه بر این تاکنون تصور بر این بوده است که واکسن‌ها نیز در برابر ویروس جهش یافته موثر هستند.
«طوری رفتار کنید که گویی به کرونا مبتلا شده‌اید»
وزیر بهداشت بریتانیا گفت که او بسیار نگران سیستم بهداشتی این کشور است. در حال حاضر بیش از ۱۸ هزار فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها بستری هستند. این آمار تقریبا به اندازه همان رقم بالایی است که در اوج موج اول بحران کرونا در بهار سال جاری بریتانیا را درگیر خود کرد. او از همه خواسته "مقررات جدید را رعایت کنند و مسئولیت شخصی به عهده بگیرند".

هنکوک به اسکای نیوز گفته که «همه باید طوری رفتار کنند که گویی به کرونا آلوده شده اند» و «این تنها راهی است که می‌توانیم ویروس را کنترل کنیم.»
ایام کریسمس زیر سایه مقررات منع رفت و آمد
دولت بریتانیا به منظور مهار ویروس کرونا مقررات منع رفت و آمد در لندن، پایتخت این کشور و مناطق وسیعی از جنوب شرقی بریتانیا را برای روزهای آتی، از جمله در ایام کریسمس برقرار کرده است. بیش از ۱۶ میلیون نفر در این کشور مبتلا هستند که رقم بسیار بالایی است. هنکوک احتمال برقراری مقررات شدیدتر "در ماه های آینده" را رد نکرده است.

بر اساس بررسی‌های اولیه دانشمندان در بریتانیا، نوع جدید ویروس کرونا دارای تعداد زیادی تغییرات ژنتیکی است که غیرمعمول است. این جهش ژنتیکی در پروتئین خارمانند ویروس رخ داده است که واکسن شرکت فایزر بیون‌تک آنرا هدف قرار می‌دهد و در مقابل آن ایمنی ایجاد می‌کند. به همین دلیل نگرانی‌هایی وجود دارد که ممکن است این واکسن بر نوع جدید ویروس کرونا عمل نکند.
سازمان بهداشت جهانی در تماس مداوم با مقام‌های بریتانیا
سازمان بهداشت جهانی (WHO) در طول شب گذشته توییت کرده که از نزدیک با مقام‌های بهداشتی بریتانیا در ارتباط است. این مقام‌ها در حال حاضر بی‌وقفه در حال تجزیه و تحلیل داده و به اشتراک گذاشتن اطلاعات جدید خود با سازمان بهداشت جهانی و دیگر مراکز تحقیقاتی هستند. آنها گفته‌اند: «ما به محض کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویژگی‌های این نوع ویروس و تاثیرات آن دیگر کشورها و مردم را مطلع خواهیم کرد.»

در این میان هلند همه پروازها به و از بریتانیا را ممنوع کرده است. آلمان نیز مقررات مشابهی وضع خواهد کرد.

مادر یک عضو لشکر فاطمیون: مقابل جان پسرم، سفر مشهد پیشنهاد دادند

 مادری پنجاه ساله است که بعد از کشته‌شدن پسرش در جنگ سوریه، هشتاد ساله به نظر می‌رسد. پسرش به ایران رفته بود تا با کارگری به تامین معیشت خانواده خود کمک کند اما ناگهان به بهانه «دفاع از حرم حضرت زینب» [دختر امام اول شیعیان] راهی سوریه شد و پس از یک و ماه نیم، خبر مرگش را به خانواده‌اش دادند؛ در مقابل، به آن‌ها گفتند که می‌توانند با هزینه جمهوری اسلامی به شهر «مشهد» سفر کنند و به زیارت «حرم امام رضا» [امام هشتم شیعیان] بروند و در شهر «قم» به قبر پسرشان هم سری بزنند. پیشنهادی که از طرف خانواده پذیرفته نشد و حالا آن‌ها، جمهوری اسلامی را مسئول کشته‌شدن پسرشان می‌دانند.


«لشکر فاطمیون»، گروه شبه‌نظامی وابسته به سپاه پاسداران ایران است که «قاسم سلیمانی»، فرمانده کشته‌شده سپاه قدس آن را مهندسی کرده است. جنگ‌جویان لشکر فاطمیون را شیعیان افغانستانی که ساکن ایران هستند، تشکیل می‌دهند که در حمایت از منافع جمهوری اسلامی، به جنگ سوریه پیوستند؛ برخی فریب وعده‌‌هایی مثل دریافت کارت اقامت را خوردند و برخی با اعتقاد برای دفاع از «حرم» راهی این جنگ بی‌بازگشت شدند. آن‌هایی هم که توانستند جان سالم به‌در ببرند، حالا در افغانستان مخفیانه زندگی می‌کنند چراکه اقدام آن‌ها از نظر حکومت افغانستان، محکوم است.

***

پسرش را «رضا» می‌نامیم؛ جوانی که در ایران کارگری می‌کرد و ناگهان در تماس تلفنی با خانواده‌اش، خبر داد که به لشکر «فاطمیون» پیوسته است و می‌خواهد به سوریه برود. مادرش تمام تلاشش را کرد تا فرزندش را از این سفر مرگ‌بار منصرف کند اما نتوانست و یک ماه و نیم بعد، خبر کشته‌شدنش را به او دادند. رضا هم مثل هزاران افغانستانی دیگر حتی جنازه‌اش هم به وطنش برنگشت و خانواده‌اش هیچ‌وقت نفهمیدند که چرا او چنین تصمیمی گرفت، چه بر او گذشت و حتی مزارش چگونه است.

مادر رضا برای «ایران وایر» روایت کرد که پسرش را در ناامنی و فقر افغانستان، در شهر «دایکندی» به سختی بزرگ کرد. دایکندی از شهرهای مرکزی افغانستان است که مشکلات اقتصادی بسیاری دارد. یکی از مهم‌ترین عوامل مهاجرت افغانستانی‌ها به ایران هم همین فقر است که حاضر می‌شوند تن به کارگری دهند تا بلکه خانواده‌هایشان لقمه‌نانی داشته باشند. رضا تا وقتی افغانستان بود، عصای دست پدرش بود و بعد از ساعت‌های مدرسه به همراه او در مزرعه کار می‌کرد و در فصل برداشت محصولات، میوه‌چینی می‌کرد اما قرار شد به ایران برود تا کمک‌حال خانواده‌اش شود و حتی سرنوشتی متفاوت از دیگر جوانان افغانستانی داشته باشد.

مادرش آن وداع آخر را چنین روایت می‌کند: «روی [صورت] و پیشانی‌اش را ماچ کردم و گفتم خداوند پشت و پناهت، دعای من همیشه پشت سرت است، هر وقت به ایران رسیدی، زنگ بزن و ما را بی‌خبر نگذار؛ انشالله به‌خیر و خوبی بروی و پس بیایی. برای او دختری را نظر کرده بودم و اگر پسرم امروز زنده بود، داماد می‌شد. کاش می‌مردم و هیچ‌وقت خبر کشته شدنش را نمی‌شنیدم. بعد از شنیدن آن خبر، همه موهای سرم سفید شد.»

اوایل سال ۱۳۹۵ بود که رضا به همراه چند نفر از دوستانش بعد از بیست و دو روز سفر قاچاقی، خود را به «تهران» رساند و زندگی کارگری‌اش را در هجرت، شروع کرد. او پس از سه ماه کارگری توانست پول قاچاق‌بر خود را بپردازد. در تماس با مادرش، به او گفته بود که حالا می‌تواند پول جمع کند و برای آن‌ها بفرستد. پنج ماه می‌شد که کارگری می‌کرد که با خانواده‌اش تماس گرفت و گفت می‌خواهد به جنگ سوریه برود و از «حرم حضرت زینب» دفاع کند. دوستانش هم قرار بود او را همراهی کنند.

مادر رضا از آن جنگ و لشکر فاطمیون هیچ نمی‌دانست. برای همین این تصمیم پسرش را با بزرگان محل در میان گذاشت و آن‌ها به او خبر دادند که بسیاری از جوانان افغانستان در آن جنگ کشته شده‌اند: «به او گفتم بچه‌م نرو، خودت می‌دانی چطور بچه‌های جوان رفتند و زنده برنگشتند. مردم می‌گویند از همین دایکندی هم تعداد زیادی کشته شده‌اند. پدرش هم به او گفت اما قبول نکرد. مغز بچه‌م را شست‌وشو داده بودند.»

رضا توجهی به هشدارهای خانواده‌اش نکرد و عازم سوریه شد. خانواده‌اش از جزییات پیوستن فرزندشان به لشکر فاطمیون اطلاعی ندارند. اگرچه شهادت بسیاری از اعضای لشکر فاطمیون وجود دارد که گفته‌اند مسئولان سپاه پاسداران به آن‌ها وعده داده بودند که کارت اقامت ایران دریافت خواهند کرد؛ قرارهایی که هیچ‌وقت عملی نشد.

مادر رضا از آخرین تماس تلفنی فرزندش می‌گوید: «یک شب زنگ زد و گفت در سوریه است و به خاطر دفاع از حرم حضرت زینب به آن‌جا رفته. می‌گفت کفار می‌خواستند حرم بی‌بی‌ زینب را خراب کنند و ما آمدیم که دفاع کنیم. مدام تکرار می‌کرد که کفار حتما شکست می‌خورند چون خدا به ما کمک می‌کند. از من خواست که دعا کنم. می‌گفت احساس آرامش می‌کند چون برای دفاع از مقدسات اهل تشیع در برابر داعش می‌جنگد. با گریه از او می‌خواستم که برگردد. اما دیر شده بود. فرماندهان سپاه اجازه ترک جبهه به آن‌ها نمی‌دادند مگر بعد از سه ماه جنگیدن.»

هنوز دو ماه از جنگیدن رضا زیر پرچم سپاه ایران نگذشته بود که خبر مرگش را به خانواده‌اش می‌دهند. البته اهالی دایکندی، پیش از مادر رضا این خبر را دریافت کرده بودند. مسئولان سپاه این خبر را اول به یکی از هم‌محله‌ای‌هایش در ایران می‌دهند تا او به خانوده رضا خبر دهند. خبر به دایکندی می‌رسد و چند نفر از ریش‌سفیدان و روحانیون محل، به خانه رضا می‌روند تا خبر کشته‌شدنش را به خانواده بدهند. اما هنوز این اتفاق نیفتاده بود که شخصی از ایران با آن‌ها تماس می‌گیرد که برای «زیارت حرم امام رضا» می‌توانند به «مشهد» بروند.

بنا به اطلاعاتی که در اختیار این خانواده قرار گرفته، رضا یک ماه و نیم پس از اعزام به سوریه، در ماه رمضان ۱۳۹۵ در نزدیکی مرز عراق با چند تن از همراهانش توسط «داعش» کشته شدند و جنازه‌هایشان به ایران منتقل و به خاک سپرده شد.

مادر رضا می‌گوید که چندین بار مسئولان سپاه پاسداران با آن‌ها تماس گرفته‌اند که می‌توانند با هزینه جمهوری اسلامی به مشهد سفر کنند و به قم و مزار پسرشان هم بروند: «ما قبول نکردیم. ایران مسئول کشته‌شدن فرزند ماست. پسرمان را بردند و به کشتن دادند؛ دیگر چه چیزی می‌تواند دلبند ما را به ما برگرداند؟ سفر مشهد و قم؟»

پنج سال می‌شود که مادر رضا در داغ پسرش اشک می‌ریزد؛ موهایش سراسر سفید شده است. رضا یک برادر ۱۸ ساله هم دارد اما مادرش می‌گوید: «حتی اگر از گرسنگی در افغانستان تلف شویم هم اجازه نمی‌دهیم پسرمان برای کار به ایران سفر کند. همسایه ما بزرگ‌ترین داغ را بر دل‌مان گذاشت.»

در طول این سال‌ها، خانواده‌های بسیاری در افغانستان داغ‌دار شده‌اند و هنوز برای فرزندان خود سوگوارند. آن‌ها جمهوری اسلامی را مسئول کشتار این جوانان می‌دانند؛ همان‌هایی که درد غربت و تبعیض و تحقیر و کارگری را به جان خریده بودند تا بلکه لقمه نانی به دست آوردند. حالا از آن‌ها، تنها قاب عکسی به یادگار مانده است و خانواده‌های بسیاری حتی مزاری برای زاری ندارند.

تنش میان تهران و واشنگتن؛ آمریکا جزئیات رزمایش مشترک با عربستان را منتشر کرد

 نیروی دریایی آمریکا یک روز پس از انجام حملات راکتی شنبه شب به سفارت ایالات متحده در بغداد که مسئولیت آن از سوی آمریکا متوجه ایران شده، گزارش برگزاری رزمایش مشترک با عربستان را در آبهای ساحلی این کشور، منتشر کرد.


بر پایه این گزارش، نیروی هوایی و دریایی عربستان سعودی و فرماندهی مرکزی نیروهای دریایی و هوایی ایالات متحده طی روزهای ۱۷ و ۱۸ دسامبر(۲۷ و ۲۸ آذر) در قالب پنجمین رزمایش مشترک نظامی دو طرف در سال جاری میلادی، عملیات هوایی مشترکی را برای پشتیبانی از نبرد دریایی در خلیج فارس انجام دادند.

مایکل براسور، معاون فرمانده گُردان هوایی ۵۰ و ۵۵ نیروی هوایی آمریکا در مورد علت انجام تمرین‌های نظامی مشترک در منطقه خاورمیانه گفت که ما همچنان در پی ارتقای توانایی‌های مشترک خود و همپیمانانمان برای دفاع در برابر تهدیدهای امنیتی در دریاها هستیم و با افزایش تعداد مشارکت کنندگان، توانمندی مورد استفاده در هر تمرین در حال افزایش است.

همچنین پاتریک کندی، فرمانده گردان هوایی ۴۸۰ جنگنده‌های آمریکا نیز اظهار داشت که «این تمرین تلفیقی مشترک، ضمن بالا بردن آمادگی واحدهای اعزامی نشان داد که تیم فوق‌العاده توانمند و قدرتمندی با مشارکت شرکای منطقه‌ای ایالات متحده در خلیج عربی [فارس] شکل گرفته است.»رزمایش مشترک عربستان و آمریکا که با نام AOMSW برگزار شد، شامل استفاده از کنترل کننده‌های ترمینال مشترک حمله(JTAC) بود که با حضور طیف متنوعی از عوامل حمله هوایی، تهدیدهای متوجه نیروی دریایی ائتلاف، شبیه‌سازی و مهار شد.

کنترل کننده‌های ترمینال مشترک حمله(JTAC) هدایت برخی کشتی‌ها و هواپیماهای شرکت کننده را در تمرین حمله مستقیم علیه اهداف شبیه‌سازی شده انجام دادند و همچنین یک هواپیمای نظارت دریایی P-8A Poseidon نیز پشتیبانی از فرماندهی و مرکز کنترل را در طول تمرین برعهده داشت.

در این رزمایش برای شبیه‌سازی حملات هوا به دریا از جنگنده‌های F-15 ،F-15E ،F-16C و بالگردهای MH-60R Sea ،Hawk و MH-60S مشارکت داشتند. همچنین در دریا نیز تعدادی از شناورهای گشت ساحلی نیروی دریایی ایالات متحده و ناوشکن هدایت شونده وینستون چرچیل حضور داشتند.نیروی دریایی آمریکا همچنین اعلام کرده که در جریان رزمایش مشترک ماه مارس عربستان و آمریکا، جنگنده‌های AC-130 نیروی هوایی ایالات متحده مشارکت داشتند. همچنین در تمرین ماه آوریل نیز بالگردهای تهاجمی ارتش آمریکا به کار گرفته شدند. تمرین ماه اوت نیز با مشارکت هواپیماهای نیروی هوایی امارات عربی متحده انجام شده و در رزمایش سپتامبر گذشته نیز هواپیماهای F-15E مشارکت کرده بود.

ترکیه از اینترپل خواست پرستوی ایرانی را دستگیر کند

 


العربیه :در ادامه تنش‌ها میان تهران و آنکارا دولت ترکیه از اینترپل خواست برای دستگیری صابرین سعیدی پرستوی سازمان‌های اطلاعاتی ایران که رهبر پیشین جنبش آزادی‌بخش الأحواز را به ترکیه کشانده و زمینه ربوده شدن و انتقالش را به ایران مهیا کرد، هشدار قرمز صادر کند.

روزنامه حریت ترکیه به نقل از مقامات امنیتی این کشور گزارش کرد که صابرین سعیدی دوست دختر حبیب فرج‌الله چعب معروف به حبیب أسیود که ساکن ایران است و با سازمان‌های اطلاعاتی ایران همکاری می‌کند، أسیود را به استانبول کشاند.

براساس همین گزارش صابرین سعیدی در ترکیه با افرادی که این شهروند سوئدی مخالف رژیم ایران را ربوده‌اند، در تماس بود. حبیب أسیود در 9 اکتبر 2020 و یک روز پس از رسیدنش به استانبول توسط مافیای "ناجی زین‌دشتی" ربوده و به ایران انتقال داده شد.
جمعه یاسین یکی از نزدیکان صابرین سعیدی که در سوئد اقامت دارد هم در گفتگو با العربیه تاکید کرد که عظیم منشداوی همسر صابرین یکی از نیروهای اطلاعاتی ایران است و در کشاندن أسیود به ترکیه نقش داشت.

یاسین گفت: «صابرین سعیدی به دلیل همکاری‌هایش با نهادهای اطلاعاتی ایران از بریتانیا اخراج شده بود و ما این موضوع را به حرکة النضال العربی لتحریر الأحواز اطلاع داده بودیم.»

سعید حمیدان رئیس فعلی جنبش آزادی‌بخش الأحواز هم به العربیه گفت که این جنبش در سال 2018 متوجه همکاری صابرین با سازمان‌های اطلاعاتی شده بود و به أسیود در این باره هشدار داده شد ولی او به این هشدارها وقعی ننهاد و تا زمان ربوده شدن با صابرین در ارتباط بود.

پیش از این نهادهای اطلاعاتی ترکیه تصاویری از دوربین‌های مراقبتی و دوربین‌های عبور مرور نقاط مختلف این کشور در اختیار رسانه‌ها قرار داده‌اند که چگونگی ربایش حبیب فرج‌الله کعب رئیس پیشین "جنبش عربی آزادی‌بخش الأحواز" را نشان می‌دهد.

این تصاویر نشان می‌دهد یک پرستوی نهادهای اطلاعاتی ایران به نام صابرین سعیدی که از 3 سال پیش توانسته بود در پوشش فعال و شاعر اهوازی خود را به بریتانیا رسانده و در میان فعالان اهوازی ساکن خارج نفود کند، حبیب فرج‌الله کعب معروف به حبیب أسیود را به ترکیه کشاند.

اصطلاح پرستو در ادبیات سیاسی ایران به زنان زیبارویی اطلاق می‌شود که نهادهای اطلاعاتی ایران از آنها برای جذب و فریب مخالفان استفاده می‌کنند.

بررسی‌های العربیه نشان داد که صابرین سعیدی عضو یکی از خانواده‌های عرب اهوازی است که بسیاری از اعضای آن به اتهام فعالیت سیاسی مربوط به اهواز از سوی رژیم ایران اعدام شده‌اند. این خانواده در ابتدای دهه هشتاد میلادی به عراق نقل مکان کرده و صابرین هم در آنجا به دنیا آمد و بزرگ شد.

صابرین سعیدی پس از بازگشت به ایران با یکی از پسرعموهایش در اهواز ازدواج کرد ولی پس از مدتی از او جدا شده و با به همسری یکی از اقوامش در بریتانیا در آمد و پس از مدتی در سال 2017 به او پیوست. سال 2017 زمان آغاز روابط این پرستو با فعالات اهوازی ساکن خارج و از جمله رهبران "حرکة النضال العربی لتحریر الأحواز" و به ویژه حبیب أسیود بود.

اطلاعاتی که العربیه از فعالان اهوازی ساکن اروپا به دست آورده نشان می‌دهد صابرین از لندن به محل اقامت رهبران جنبش عربی آزادی‌بخش الأحواز در کشورهای دانمارک، هلند، سوئد و بلژیک در رفت و آمد بود و کوشیده آنها را به دام خود بیاندازد. او با ایفای نقش فعال اهوازی توانست به منزل حبیب أسیود و چند تن از دیگر رهبران این جنبش رفته و به جمع‌آوری اطلاعات و ارسال آنها به نهادهای اطلاعاتی ایران پرداخت.

او همچنین توانست اعتماد مسئول جنبش عربی آزادی‌بخش الأحواز را کسب کرده و به تیم رسانه‌ای آنها وارد شده و در شبکه تلویزیونی "أحوازنا" که متعلق به این جنبش است، حضور یابد. او به همراه همسرش و با نام شاعر "أم محمد الطرفی" در شبکه أحوازنا حضور یافت و در همه فعالیت‌ها و برنامه‌های سه سال گذشته جنبش حاضر شده و به خواندن اشعار حماسی ملی‌گرایانه پرداخت. برخی از این مراسم هم از شبکه أحوازنا پخش شد.
فعالان اهوازی می‌گویند که صابرین به بهانه تکمیل پرونده فرزندانش و آوردن آنها به لندن، بارها به عراق سفر کرد و در آخر نهادهای اطلاعاتی بریتانیا از طریق منابع خود به روابط شک‌برانگیز او پی برد و مانع بازگشت مجدد او به لندن شد. العربیه نمی‌تواند مستقلا صحت این اطلاعات را تایید کند، اما سعید حمیدان رئیس فعلی حرکة النضال العربی لتحریر الأحواز" در مصاحبه روز 15 دسامبر 2020 خود با العربیه گفت که صابرین سعیدی به همراه شوهرش در لندن اقامت داشته و بریتانیا او را در دسامبر 2018 اخراج کرد.

درباره موضوع ربایش حبیب أسیود نام یک پرستوی دیگر به نام شهلا زبیدی هم مطرح شده که پس از جدایی أسیود از همسر اولش هدی هواشمی، با او در سوئد ازدواج کرد. گفته شده که شهلا زبیدی هم توانسته اطلاعات بسیار زیادی از جنبش کسب کرده و پس از آن اعضای جنبش را به سرقت اموالش متهم کرده و در فضای مجازی به شدت به آنها تاخته و علیه‌شان شایعه‌پراکنی کرد. این موضوع سبب شد که حبیب أسیود شهلا زبیدی را هم طلاق دهد، اما علیرغم این طلاق به زندگی مشترک با او ادامه داد و این موضوع سبب بروز اختلافاتی میان او و دیگر رهبران جنبش شد. به گفته هدی هواشمی همسر اول أسیود، شهلا زبیدی از موضوع سفر رئیس جنبش به ترکیه اطلاع داشت.

گزارشی که شبکه "اسکای نیوز" منتشر کرده نشان می‌دهد أسیود در 9 اکتبر به ترکیه رفته تا در قرار ملاقاتی عاشقانه با صابرین سعیدی دیدار کند ولی در آنجا اعضای یک باند قاچاق مواد مخدر که با نهادهای اطلاعاتی ایران همکاری می‌کنند، او را ربوده، بی‌هوش کرده و سپس به ایران انتقال دادند.

در پی بالا گرفتن اختلافات میان تهران و آنکارا در زمینه بحران قره‌باغ، نهادهای اطلاعاتی ترکیه ویدئوها و اطلاعات ارزشمندی در زمینه ربوده شدن حبیب أسیود و کشته شدن چند مخالف دیگر ایرانی در خاک ترکیه را به رسانه‌ها درز دادند و ویدئوهایی از لحظه ورود أسیود به ترکیه، لحظه ربوده شدنش در یک پمپ بنزین و همچنین روند هماهنگی عملیات از سوی صابرین سعیدی با عناصر اطلاعاتی ایران را در اختیار شبکه اسکای نیوز قرار داد.

ترکیه همچنین 13 نفر را که با نهادهای اطلاعاتی ایران در ارتباط بودند، به دلیل دست داشتن در ربوده شدن حبیب أسیود دستگیر کرد. این افراد عضو باند مافیای "ناجی شریفی زیندشتی" که یک شهروند کُرد ایرانی است، بودند. ناجی شریفی که تابعیت ترکیه را دارد، سال‌هاست به عنوان جاسوس دوطرفه برای نهادهای اطلاعاتی ایران و ترکیه کار می‌کند. او که حالا به دست داشتن در ربوده شدن أسیود و همچنین کشته شدن چند مخالف ایرانی دیگر متهم است، به ایران گریخته و در آنجا زندگی می‌کند.

اعضای باند زیندشتی یک روز پیش از ربوده شدن أسیود با هم در استانبول دیدار کرده و دو نفر از آنها به فروشگاهی در این شهر رفته و بندهای پلاستیکی در سایزهای مختلف خریده‌اند. نهادهای اطلاعاتی ترکیه می‌گویند که از این بندها برای بستن دستان أسیود و انتقال او به یک خودوری کوچک استفاده شد.

ویدئوهایی که در اختیار اسکای‌نیوز قرار گرفته نشان می‌دهد حبیب فرج‌الله کعب روز 9 اکتبر از فرودگاه صبیحه با یک تاکسی به یک پمپ بنزین که 80 کیلومتر با فرودگاه فاصله داشته رفت تا با صابرین دیدار کند و در آنجا از تاکسی پیاده شده تا سوار خودروی حامل صابرین شود. گفته شده او بلافاصله پس از سوار شدن به این خودرو بی‌هوش شده و دست‌ها و پاهایش بسته شدند. آدم‌رباها پس از آن او را به شهر وان در شرق ترکیه و در نزدیکی مرزهای این کشور با ایران، که 1600 کیلومتر با استانبول فاصله دارد، منتقل کرده و از آنجا او را به ایران بردند.

ربوده شدن حبیب فرج الله کعب بار دیگر توجه‌ها به موضوع پرستوهای سازمان اطلاعاتی ایران را جلب کرد. یکی از مشهورترین قربانیان این پرستوها "روح‌الله زم" موسس رسانه آمدنیوز است که به عراق کشانده شده و از آنجا ربوده شد و در آخر روز شنبه 12 دسامبر 2020 اعدام شد.

دوستان زم از یک پرستوی ایرانی به نام "شیرین نجفی" ساکن ترکیه سخن گفته‌اند که توانسته بود به درون تیم مدیریتی آمدنیوز نفوذ کند و توانست زم را قانع کند برای دیدار با آیت‌الله علی سیستانی مرجع شیعیان جهان در نجف و دریافت 15 میلیون یورو کمک نقدی، به عراق برود. دفتر آیت‌الله سیستانی هرگونه دخالت این مرجع شیعیان در این پرونده را رد کرد.

روزنامه کیهان نزدیک به بیت رهبری هم روز سه‌شنبه 15 دسامبر مخالفان نظام را به مبتلا شدن به سرنوشت روح‌الله زم تهدید کرده و نوشت که تهران با آنها که علیه امنیت ملی فعالیت کنند، مدارا نمی‌کند. کیهان ربوده شدن روح‌الله زم، حبیب أسیود و جمشید شارمهد رهبر گروه تند را فاز جدیدی از پیگرد "خائنان" در داخل و خارج ایران توصی

۱۳۹۹ آذر ۲۸, جمعه

افشاگری حیرت آور مهدی صدرالساداتی از قصرشاهانه یک سردار سپاه در لواسان

 


فیلم دو پسر خردسال باربر که با یک دنیا حسرت محو تماشای تلوزیون مغازه پاساژی در تهران شده‌اند

 


صحبت‌های ارسلان رضایی ادمین کانال تلگرامی«خرافات‌کده» که در ترکیه ترور شد

 

داستان عجیب یک ترور؛ برادر «کیم جونگ اون» چگونه کشته شد؟

 


فرارو : "استفان سیلور*" منتقد سینمایی "اندیشکده نشنال اینترست"، در گزارشی، به فیلم مستند "عوامل ترور" به کارگردانی "رایان وایت" پرداخته که سعی دارد از جنبه‌های مختلف، در مورد حادثه ترور "کیم جونگ نام" برادر رهبر کره شمالی، آگاه بخشی کند. وی این فیلم را روایتگر داستانی عجیب می‌داند که می‌تواند برای مخاطبان بین‌المللی نیز عمیقا جالب باشد. او در این رابطه می‌نویسد:
 «حادثه ترور "کیم جونگ نام" برادر رهبر کره شمالی را بایستی یکی از عجیب‌ترین حوادث بین المللی جهان در قرن بیست و یکم دانست: در ۱۳ فوریه سال ۲۰۱۷، کیم جونگ نام، برادر بزرگ ناتنی رهبر کره شمالی که در تبعید به سر می‌بُرد، در فرودگاه کوالالامپور مالزی، ترور شد. این قتل با استفاده از گاز اعصاب (وی ایکس) انجام شد و کل روندِ آن نیز توسط دوربین‌های مداربسته ضبط شده است. بر اساس آنچه در تصاویر به ثبت رسیده، عوامل ترورِ کیم جونگ نام، دو زنِ جوان بوده اند».
پوستر فیلم مستند "عوامل ترور"، ساخته یِ رایان وایتبه گزارش فرارو، در این میان، یک نکته بسیار عجیب وجود دارد: این دو زن قسم خورده اند که روحشان هم خبر نداشته که در حال مشارکت در یک عملیات ترور هستند و فکر می‌کرده اند که در حال مشارکت در یک نمایشِ شوخی محبوب در شبکه یوتیوب هستند. با این حال، بسیاری بر این باورند که این دو زن، از جمله عوامل وابسته به رهبر کره شمالی بوده اند که عملیات ترور برادر ناتنی او را (که از نظر سن و سال، از وی بزرگتر بوده است) انجام داده‌اند.
 
درست در همین راستا، به تازگی یک فیلم مستند جدید به نام "عوامل ترور"، که "رایان وایت" آن را کارگردانی کرده، به صورت مجازی اکران می‌شود و توانسته توجه مخاطبان زیادی را نیز به خود جلب کند. این فیلم مستند، با وسواسی فراوان و شبیه به رویکرد یک روزنامه نگارِ دقیق، به بررسی مساله ترور کیم جونگ نام می‌پردازد و در مورد چند مساله کلیدی، دغدغه‌های جدی دارد: خودِ عملیات ترور، نزاع‌ها و درگیری‌های داخلی در کره شمالی برای کسب قدرت، و همچنین داستان مرتبط با آن دو زنِ جوانی که عوامل ترور هستند.این دو زن به نام‌های سیتی آسیه (تبعه اندونزی) و دون تی هونگ (تبعه ویتنام)، متهمان اصلی در قضیه ترور کیم جونگ نام برادر ناتنی رهبر کره شمالی در فرودگاه کوالالامپور مالزی هستند.در این فیلم مستند، بخش‌هایی از جلسات محاکمه دو مظنون زنِ ترور کیم جونگ نام، در قالب فایل‌های صوتی ارائه می‌شود. هویت این دو زن، "سیتی آسیه" (تبعه اندونزی) و "دون تی هونگ" (تبعه ویتنام) هستند. در جریان فیلم عوامل ترور، مصاحبه‌هایی با وکلای افراد مذکور و همچنین برخی روزنامه نگاران مشهور نیز انجام می‌شود.بسیاری بر این باورند که این دو زن، از جمله عوامل وابسته به رهبر کره شمالی بوده اند که عملیات ترور برادر ناتنی او را (که از نظر سن و سال، از وی بزرگتر بوده است) انجام داده‌اندکیم جونگ نام، نخستین فرزند "کیم جونگ ایل" رهبر اسبق کره شمالی بود. وی برادر بزرگتر رهبر کنونی کره‌شمالی است. چندین سال قبل این تصور وجود داشت که وی قرار است رهبر آینده کره شمالی باشد. با این حال، کیم جونگ نام در جریان یک حادثه سعی کرد تا با پاسپورت جعلی، از "دیزنی لند" در توکیوی ژاپن بازدید کند، امری که شرمندگی بین المللی برای کره شمالی به وجود آورد. این واقعه، به همراه حمایت‌های گاه و بیگاه وی از ضرورت ایجاد اصلاح در کره شمالی موجب شد تا او از صحنه قدرت در کره شمالی کنار زده شود و به زندگی در تبعید تن دهد. کیم جون اون و کیم جونگ نام، علی رغم اینکه برادر بوده اند، بر اساس آنچه نشریه وال استریت ژورنال در سال ۲۰۱۷ منتشر کرده، هیچگاه با یکدیگر رو به رو نشده اند. گفته شده که این دو برادر، در دو محیط جداگانه رشد کرده اند.
 
عملیات ترور او که البته نخستین تلاش جهت ترور کیم جونگ نام نبوده، سبب شد تا روابط دیپلماتیک کره شمالی و مالزی، تا حد زیادی دچار تنش شود. مالزی از معدود کشور‌هایی در جهان است که با کره شمالی، روابط دیپلماتیک دارد. با این حال، تنش‌ها میان دو طرف، بعد‌ها و پس از انجام یک اقدام به مبادله زندانیان، تا حد زیادی فروکش کرد.

فیلم عوامل ترور که به تازگی در مورد ترور کیم جونگ نام در حال پخش شدن است، جنبه‌های شگفت انگیزی از این رویداد را به تصویر می‌کشد. یک نظریه‌ای که در جریان این فیلم مطرح می‌شود این است که چین احاطه زیادی بر کیم جونگ نام داشته و سعی داشته است که با حفظ وی، در صورت وقوع هرگونه اتفاقی برای کیم جونگ‌اون، از طریق وی، در عرصه معادلات سیاسی کره شمالی، اعمال نفوذ کند. از سویی، با ذکر برخی شواهد اینگونه ادعا می‌شود که کیم جونگ نام، با سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) نیز همکاری‌های کاری داشته است. هر روایتی را که در نظر بگیریم، یک نکته مهم در این میان وجود دارد و آن هم این است که کیم جونگ اون رهبر کره شمالی، برادر ناتنی خود را به مثابه تهدیدی جدی برای خود ارزیابی می‌کرده است.
 
سازنده مستند عوامل ترور، رایان وایت، از جمله مستند سازان سرشناس بین المللی است که جدای از آثار مستند خود، آثار نمایشی زیادی را نیز تولید کرده است. فیلم جدید وی یعنی عوامل ترور را می‌توان مستندی جذاب و جالب در مورد یک داستان به شدت عجیب و مرموز ارزیابی کرد. این مستند سعی می‌کند تا با استفاده از شواهد و مدارک گوناگون، جنبه‌های جدیدی از ترور کیم جونگ نام را بررسی و در این زمینه، صحنه‌ای جدید را پیش روی مخاطبان خود قرار دهد.

جزییات تازه از اقدامات داماد هاشمی شاهرودی در پرونده فساد بانک سرمایه

 


رادیو فردا :با انتشار متن کامل گزارش تحقیق و تفحص مجلس دهم از پرونده فساد و تخلفات بانک سرمایه، جزییات تازه‌ای از فعالیت‌های اقتصادی یک عضو خانواده هاشمی شاهرودی در دسترس قرار گرفته است.

در این «گزارش محرمانه» که توسط محمود صادقی، نماینده مجلس دهم منتشر شده است، با اشاره به شراکت محمد امامی و سید احمد هاشمی شاهرودی، برادرزاده و داماد محمود هاشمی‌ شاهرودی، رئیس پیشین مجمع تشخیص مصلحت، آمده است که شرکت‌های این دو نفر در طول سال‌های ۹۱ تا ۹۳، موفق به دریافت ۳۲۷ میلیارد تومان وام از بانک سرمایه‌ شده‌اند.

در بخش دیگری از این گزارش به خرید املاک واقع در لواسان، شمیران و خیابان فرشته متعلق به بانک سرمایه به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۲ توسط احمد هاشمی شاهرودی و محمد اشاره شده است.

بر اساس این گزارش، این دو خریدار تا سال ۹۵، برخی از چک‌هایی که برای خرید این املاک داده بودند را پاس نکرده‌اند و پس از مدتی این املاک را «با چند برابر قیمت» برای تهاتر بدهی خود به بانک سرمایه فروخته‌اند.

این گزارش در این مورد به طور مشخص به یک ملک واقع در لواسان اشاره کرده است که این دو نفر در سال ۹۲ به مبلغ ۷۲ میلیارد تومان از بانک سرمایه خریده‌اند و در سال ۹۴ همان ملک را در قالب یک تهاتر و برای پرداخت بدهی‌های خود به قیمت ۲۰۰ میلیارد تومان به بانک سرمایه فروخته‌اند.

در جریان این معامله، بانک سرمایه «جریمه تاخیر تسهیلات» شرکت‌های متعلق به این دو نفر را بخشیده است.

محمد امامی از سال ۹۵ در بازداشت به سر می‌برد و تاکنون چهارده جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات او برگزار شده است.

در روند رسیدگی به پرونده فساد بانک سرمایه، تاکنون گزارشی مبنی بر احضار یا بازداشت احمد هاشمی شاهرودی که شریک اصلی آقای امامی است، منتشر نشده است.

در حاشیه پرونده بانک سرمایه به نام باقر هاشمی‌ شاهرودی، فرزند محمود هاشمی شاهرودی نیز اشاره شده است.

بر اساس برخی گزارش‌ها این دو نفر در حال حاضر در عراق زندگی می‌کنند و احمد هاشمی شاهرودی با وجود ذکر نامش در کیفرخواست، در جلسات دادگاه بانک سرمایه حاضر نشد.

یکی از شرکت‌هایی که در گزارش مجلس به آن اشاره شده، شرکت «تجارت آفرین سون قشم» است بدون طی مراحل قانونی ۵۰ میلیارد تومان وام دریافت کرده است و این میزان وام را با تاخیر و بدون جریمه، از طریق تهاتر با یک ملک در لواسان پرداخت کرده است که در جریان این تهاتر «صرفه و صلاح بانک» در نظر گرفته نشده است.

در یک مورد دیگر، این دو شریک در سال ۹۲، یک ملک به قیمت ۲۶ میلیارد و سیصد میلیون تومان از بانک سرمایه خریداری کرده و در سال ۹۴ همان ملک را به قیمت ۹۶ میلیارد تومان به بانک سرمایه فروخته‌اند تا بدهی‌های ناشی از دریافت تسهیلات از این بانک را تسویه کنند.

بر اساس این گزارش، در این تاریخ، یک مورد بدهی محمد امامی و احمد هاشمی شاهرودی به بانک سرمایه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است ولی بانک این ملک ۹۶ میلیارد تومانی را قبول کرده و بدهی آنها را تسویه کرده است.

طبق گزارش مجلس، بخش دیگری از فعالیت‌های این دو نفر به حوزه صادرات قیر مربوط بوده است. در جریان معاملات مربوط به صادرات قیر، «شرکت پتروگلف» به بانک سرمایه ۵۰ میلیارد تومان بدهکار می‌شود که در ازای یک ساختمان نیمه‌کاره را که حدود ده میلیارد تومان اضافه قیمت‌گذاری شده بود، به بانک سرمایه داده‌اند.

در دادگاه بانک سرمایه پرونده‌های جنجالی زیادی تاکنون بررسی شده است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به صدور حکم ۱۰ سال حبس برای عمار صالحی، پسر عطاء‌الله صالحی، فرمانده سابق ارتش و صدور حکم ۲۰ سال حبس برای هادی رضوی، داماد محمد شریعتمداری، وزیر کار ایران و حکم ۲۰ سال حبس برای حسین هدایتی، از سرمایه‌گذاران فوتبال در ایران اشاره کرد. پرویز کاظمی، وزیر پیشین رفاه ایران نیز در این پرونده به ۲۰ سال زندان محکوم شد.

سهامدار اصلی بانک سرمایه صندوق ذخیره فرهنگیان است و پرونده این بانک پس از کشف فساد «۱۵ هزار میلیارد تومانی» در این صندوق به جریان افتاد.

صندوق ذخیره فرهنگیان بیش از ۸۰۰ هزار عضو وابسته به وزارت آموزش و پرورش دارد و از سپرده‌های ماهیانه فرهنگیان به آنان سود سالانه پرداخت می‌کند.

پرستویی که فعال اهوازی حبیب اسیود را به دام ایران انداخت، بیشتر بشناسید

 


العربیه :نهادهای اطلاعاتی ترکیه تصاویری از دوربین‌های مراقبتی و دوربین‌های عبور مرور نقاط مختلف این کشور در اختیار رسانه‌ها قرار داده‌اند که چگونگی ربایش حبیب فرج‌الله کعب رئیس پیشین "جنبش عربی آزادی‌بخش الأحواز" را نشان می‌دهد.

این تصاویر نشان می‌دهد یک پرستوی نهادهای اطلاعاتی ایران به نام صابرین سعیدی که از 3 سال پیش توانسته بود در پوشش فعال و شاعر اهوازی خود را به بریتانیا رسانده و در میان فعالان اهوازی ساکن خارج نفود کند، حبیب فرج‌الله کعب معروف به حبیب أسیود را به ترکیه کشاند.
اصطلاح پرستو در ادبیات سیاسی ایران به زنان زیبارویی اطلاق می‌شود که نهادهای اطلاعاتی ایران از آنها برای جذب و فریب مخالفان استفاده می‌کنند.

بررسی‌های العربیه نشان داد که صابرین سعیدی عضو یکی از خانواده‌های عرب اهوازی است که بسیاری از اعضای آن به اتهام فعالیت سیاسی مربوط به اهواز از سوی رژیم ایران اعدام شده‌اند. این خانواده در ابتدای دهه هشتاد میلادی به عراق نقل مکان کرده و صابرین هم در آنجا به دنیا آمد و بزرگ شد.
صابرین سعیدی پس از بازگشت به ایران با یکی از پسرعموهایش در اهواز ازدواج کرد ولی پس از مدتی از او جدا شده و با به همسری یکی از اقوامش در بریتانیا در آمد و پس از مدتی در سال 2017 به او پیوست. سال 2017 زمان آغاز روابط این پرستو با فعالات اهوازی ساکن خارج و از جمله رهبران "حرکة النضال العربی لتحریر الأحواز" و به ویژه حبیب أسیود بود.

اطلاعاتی که العربیه از فعالان اهوازی ساکن اروپا به دست آورده نشان می‌دهد صابرین از لندن به محل اقامت رهبران جنبش عربی آزادی‌بخش الأحواز در کشورهای دانمارک، هلند، سوئد و بلژیک در رفت و آمد بود و کوشیده آنها را به دام خود بیاندازد. او با ایفای نقش فعال اهوازی توانست به منزل حبیب أسیود و چند تن از دیگر رهبران این جنبش رفته و به جمع‌آوری اطلاعات و ارسال آنها به نهادهای اطلاعاتی ایران پرداخت.
او همچنین توانست اعتماد مسئول جنبش عربی آزادی‌بخش الأحواز را کسب کرده و به تیم رسانه‌ای آنها وارد شده و در شبکه تلویزیونی "أحوازنا" که متعلق به این جنبش است، حضور یابد. او به همراه همسرش و با نام شاعر "أم محمد الطرفی" در شبکه أحوازنا حضور یافت و در همه فعالیت‌ها و برنامه‌های سه سال گذشته جنبش حاضر شده و به خواندن اشعار حماسی ملی‌گرایانه پرداخت. برخی از این مراسم هم از شبکه أحوازنا پخش شد.

فعالان اهوازی می‌گویند که صابرین به بهانه تکمیل پرونده فرزندانش و آوردن آنها به لندن، بارها به عراق سفر کرد و در آخر نهادهای اطلاعاتی بریتانیا از طریق منابع خود به روابط شک‌برانگیز او پی برد و مانع بازگشت مجدد او به لندن شد. العربیه نمی‌تواند مستقلا صحت این اطلاعات را تایید کند، اما سعید حمیدان رئیس فعلی حرکة النضال العربی لتحریر الأحواز" در مصاحبه روز 15 دسامبر 2020 خود با العربیه گفت که صابرین سعیدی به همراه شوهرش در لندن اقامت داشته و بریتانیا او را در دسامبر 2018 اخراج کرد.

درباره موضوع ربایش حبیب أسیود نام یک پرستوی دیگر به نام شهلا زبیدی هم مطرح شده که پس از جدایی أسیود از همسر اولش هدی هواشمی، با او در سوئد ازدواج کرد. گفته شده که شهلا زبیدی هم توانسته اطلاعات بسیار زیادی از جنبش کسب کرده و پس از آن اعضای جنبش را به سرقت اموالش متهم کرده و در فضای مجازی به شدت به آنها تاخته و علیه‌شان شایعه‌پراکنی کرد. این موضوع سبب شد که حبیب أسیود شهلا زبیدی را هم طلاق دهد، اما علیرغم این طلاق به زندگی مشترک با او ادامه داد و این موضوع سبب بروز اختلافاتی میان او و دیگر رهبران جنبش شد. به گفته هدی هواشمی همسر اول أسیود، شهلا زبیدی از موضوع سفر رئیس جنبش به ترکیه اطلاع داشت.
شهلا زبیدیگزارشی که شبکه "اسکای نیوز" منتشر کرده نشان می‌دهد أسیود در 9 اکتبر به ترکیه رفته تا در قرار ملاقاتی عاشقانه با صابرین سعیدی دیدار کند ولی در آنجا اعضای یک باند قاچاق مواد مخدر که با نهادهای اطلاعاتی ایران همکاری می‌کنند، او را ربوده، بی‌هوش کرده و سپس به ایران انتقال دادند.

در پی بالا گرفتن اختلافات میان تهران و آنکارا در زمینه بحران قره‌باغ، نهادهای اطلاعاتی ترکیه ویدئوها و اطلاعات ارزشمندی در زمینه ربوده شدن حبیب أسیود و کشته شدن چند مخالف دیگر ایرانی در خاک ترکیه را به رسانه‌ها درز دادند و ویدئوهایی از لحظه ورود أسیود به ترکیه، لحظه ربوده شدنش در یک پمپ بنزین و همچنین روند هماهنگی عملیات از سوی صابرین سعیدی با عناصر اطلاعاتی ایران را در اختیار شبکه اسکای نیوز قرار داد.

ترکیه همچنین 13 نفر را که با نهادهای اطلاعاتی ایران در ارتباط بودند، به دلیل دست داشتن در ربوده شدن حبیب أسیود دستگیر کرد. این افراد عضو باند مافیای "ناجی شریفی زیندشتی" که یک شهروند کُرد ایرانی است، بودند. ناجی شریفی که تابعیت ترکیه را دارد، سال‌هاست به عنوان جاسوس دوطرفه برای نهادهای اطلاعاتی ایران و ترکیه کار می‌کند. او که حالا به دست داشتن در ربوده شدن أسیود و همچنین کشته شدن چند مخالف ایرانی دیگر متهم است، به ایران گریخته و در آنجا زندگی می‌کند.

اعضای باند زیندشتی یک روز پیش از ربوده شدن أسیود با هم در استانبول دیدار کرده و دو نفر از آنها به فروشگاهی در این شهر رفته و بندهای پلاستیکی در سایزهای مختلف خریده‌اند. نهادهای اطلاعاتی ترکیه می‌گویند که از این بندها برای بستن دستان أسیود و انتقال او به یک خودوری کوچک استفاده شد.

ویدئوهایی که در اختیار اسکای‌نیوز قرار گرفته نشان می‌دهد حبیب فرج‌الله کعب روز 9 اکتبر از فرودگاه صبیحه با یک تاکسی به یک پمپ بنزین که 80 کیلومتر با فرودگاه فاصله داشته رفت تا با صابرین دیدار کند و در آنجا از تاکسی پیاده شده تا سوار خودروی حامل صابرین شود. گفته شده او بلافاصله پس از سوار شدن به این خودرو بی‌هوش شده و دست‌ها و پاهایش بسته شدند. آدم‌رباها پس از آن او را به شهر وان در شرق ترکیه و در نزدیکی مرزهای این کشور با ایران، که 1600 کیلومتر با استانبول فاصله دارد، منتقل کرده و از آنجا او را به ایران بردند.

ربوده شدن حبیب فرج الله کعب بار دیگر توجه‌ها به موضوع پرستوهای سازمان اطلاعاتی ایران را جلب کرد. یکی از مشهورترین قربانیان این پرستوها "روح‌الله زم" موسس رسانه آمدنیوز است که به عراق کشانده شده و از آنجا ربوده شد و در آخر روز شنبه 12 دسامبر 2020 اعدام شد.

دوستان زم از یک پرستوی ایرانی به نام "شیرین نجفی" ساکن ترکیه سخن گفته‌اند که توانسته بود به درون تیم مدیریتی آمدنیوز نفوذ کند و توانست زم را قانع کند برای دیدار با آیت‌الله علی سیستانی مرجع شیعیان جهان در نجف و دریافت 15 میلیون یورو کمک نقدی، به عراق برود. دفتر آیت‌الله سیستانی هرگونه دخالت این مرجع شیعیان در این پرونده را رد کرد.

روزنامه کیهان نزدیک به بیت رهبری هم روز سه‌شنبه 15 دسامبر مخالفان نظام را به مبتلا شدن به سرنوشت روح‌الله زم تهدید کرده و نوشت که تهران با آنها که علیه امنیت ملی فعالیت کنند، مدارا نمی‌کند. کیهان ربوده شدن روح‌الله زم، حبیب أسیود و جمشید شارمهد رهبر گروه تند را فاز جدیدی از پیگرد "خائنان" در داخل و خارج ایران توصیف کرد.

روایت خانواده روح‌الله زم از آخرین ساعات؛ «منتظر نماز پای چوبه دار بود»

 


روح الله زم و دخترش نیازبی بی سی :نزدیکان روح‌الله زم، روزنامه‌نگار اعدام شده در ایران، جزئیات بیشتری از آخرین ساعات زندگی او در زندان شرح داده‌اند؛ از جمله خواهرش که گفته او از اعدام هراس نداشته و دخترش که خبر داده در دقایق پایانی زندگی به او در اروپا تلفن زده و وصیت کرده است.

فاطمه زم، روان‌درمانگر در ایران و خواهر روح‌الله زم در اینستاگرامش نوشته که در ملاقات آخر بر اساس تجربه‌ای که از برخورد با زندانیان داشته، متوجه شده که این آخرین دیدار با برادرش است و قرار است او را اعدام کنند: "پدر مهربانم با همان امیدواری و ایمان گفت نه دختر، گفتن چون این هفته ملاقات نداشتید و زندان شلوغ بوده، روز جمعه در خلوتی بهتون ملاقات دادیم که معطل نشید. اما من حتی او را هم باور نکردم."

محمدعلی زم، روحانی شناخته شده که سال‌ها رئیس حوزه هنری بود بعد از اعدام پسرش افشا کرد که تا لحظه آخر و دیدارشان یک روز قبل از اعدام، ماموران حفاظت سپاه پاسداران اجازه نداده بودند حتی تأیید حکم اعدام را به پسرش اطلاع بدهند.

فاطمه زم، در یادداشتش امروز جمعه ۲۸ آذر نوشته که "فریب" سخنان ماموران امنیتی را نخورده است: "خوشحالم که احساسم فریب گفته‌های فریبکاران را نخورد و حرف‌هایی که دلم می‌خواست را بهت زدم و نوازشت کردم."
یادداشت فاطمه زم درباره برادرشخواهر روح‌الله زم می‌گوید برادرش یک سال آخر در زندان مشغول عبادت و روزه و با "پاکی" در انتظار اعدام بوده است. او نوشته به "رهایی برادرش غبطه خورده" که در آخرین دیدار گفته: "من منتظر دو رکعت نماز پای چوبه دار هستم و تمام... "

اعدام ناگهانی مدیر کانال تلگرامی آمدنیوز در روز شنبه ۲۲ آذر "بدون اطلاع وکیل و خانواده‌اش" واکنش‌های بسیار گسترده‌ای به دنبال داشته است. بعد از شش روز همچنان اطلاعات جدیدی که اعضای خانواده او منتشر می‌کنند با "تاسف شدید" شمار زیادی از کاربران ایرانی و غیر ایرانی شبکه‌های اجتماعی مواجه می‌شود. انتشار صدای نیاز زم، دختر روح‌الله زم در شب اعدامش یکی از آنهاست.

بر اساس گفته‌های نیاز زم، یکی از دو فرزند روح‌الله زم، او اجازه پیدا کرده که دقایقی قبل از اعدام با دخترش تلفنی صحبت کند، هرچند به صراحت به دخترش نگفته که قرار است اعدام شود.

محمدعلی زم، پدر روح‌الله زم و پدربزرگ نیاز زم در اینستاگرام صدای نوه‌اش را منتشر کرده که صبح زود با گریه به او زنگ زده و گفته انگار "دارند پدرش را اعدام می‌کنند."

نیاز زم در این پیام صوتی برای پدربزرگش ماجرا را اینگونه شرح داده است:

"بابایی به من زنگ زد، یه‌جوری حرف زد که انگار داره خداحافظی می‌کنه، در مورد ‏‎روز قیامت حرف زد. ‏‎بابایی، میگم نکنه خدایی نکرده می‌خوان حکمشو اجرا کنن، تازه نزدیک اذانه. ‏‎بعد بهش گفتم چرا از روز قیامت حرف میزنی؟ گفت حالا دیگه!

‏‎بابایی، بهم گفت هر اتفاقی افتاد؛ گفت ممکنه خیلی اتفاق بیافته، گفت همیشه بچسب به درس‌ات، یعنی یه‌جوری باهام حرف زد که انگار دیگه هیچ وقت نمی‌تونه باهام حرف بزنه، بابایی! الان شاید بهم بگی توهم زدم، ولی حس کردم، حس کردم که داشت خدافظی می‌کرد."خانم زم در توییترش نوشته که پدرش نیم ساعت قبل از اذان صبح روز شنبه ۲۲ آذر با او تماس گرفته که به وقت اروپا ساعت یک نیمه شب بوده و او از این تماس متعجب شده است.

در ایران معمولا زندانیان محکوم به اعدام را بعد از اذان صبح اعدام می‌کنند و همین موضوع و صحبت‌های "سربسته" روح‌الله زم باعث ترس نیاز زم از اعدام پدرش شده و با پدربزرگش تماس گرفته است.

روح‌الله زم دو فرزند دختر دارد که نیاز دختر بزرگ او است.

روح‌الله زم به عنوان پناهنده سیاسی با همسر و دو فرزندش در فرانسه زندگی می‌کرد که پارسال پاییز برای سفری کاری به عراق رفت و در کربلا "ربوده" و "توسط ماموران امنیتی" به ایران برده شد.
تصویری که از محمدعلی زم در مراسم هفتم پسرش سر خاک او منتشر شده استخانواده آقای زم و در راس آنان محمدعلی زم می‌گویند "برخلاف رویه قضائی" ماموران امنیتی اجازه نداده‌اند که روح‌الله زم در جریان خبر تایید حکم اعدامش قرار بگیرد و حتی به آنها فرصت نداده‌اند که بر تاییدیه حکم اعدام اعتراض کنند. البته قوه قضاییه این موضوع را رد کرده و دادسرای انقلاب تهران در اطلاعیه‌ای به آقای زم هشدار داده که اطلاعات "غیردقیق" ندهد اما آقای زم باز هم سکوت نکرده است.

قوه قضائیه ایران روح الله زم را چهار روز بعد از آنکه تایید حکم اعدامش در رسانه‌ها اعلام شد، اعدام کرد.

اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای شدیداللحن اعدام او را محکوم کرد و پارلمان اروپا هم در قطعنامه‌ای خواستار تحریم عاملان پرونده او و نوید افکاری، کشتی‌گیر اعدام شده ایرانی شده است.

۱۳۹۹ آذر ۲۵, سه‌شنبه

ماجرای کتک زدن وحشیانه سرباز بابلی توسط قاضی مافوق

 


پشت پرده درآمدهای نجومی سایت‌های شرط بندی

 


پدر یکی از جانباختگان هواپیمای اوکراینی فرماندهان سپاه و جواد ظریف را جنایتکار خواند+ ویدیو

 

پدر یکی از جانباختگان هواپیمای اوکراینی فرماندهان سپاه و جواد ظریف را جنایتکار خواند+ ویدیو

ایران وایر :ویدیویی از سخنان پدر مریم ملک، از جانباختگان شلیک سپاه پاسداران به هواپیمای اوکراینی در فضای مجازی منتشر شده است که در آن وی در دادسرای نظامی تهران امیر حاجی زاده، فرمانده هوافضای سپاه پاسداران را جنایتکاری می‌خواند که دست او به خون فرزندش آلوده است.
پدر مریم ملک، در سخنانش خطاب به مقامات دادسرای نظامی تهران که روز سه‌شنبه ۲۴ آذر ایراد شده از حضور سپاه پاسداران و عوامل جمهوری اسلامی در تحقیقات پیرامون این جنایت به شدت انتقاد کرده و می‌گوید چطور ممکن است یک مشت جنایتکار در این تحقیقات حضور داشته باشند.

وی در ادامه می‌پرسد آیا فرمانده هوافضای سپاه که خود دستش تا مرفق در خون عزیزان ما آلوده است آیا اجازه می دهد که تحقیق به درستی انجام شود؟

آقای ملک همچنین از حاضران در جلسه می‌پرسد چرا در این مدت فرمانده هوافضا که مسئولیت مستقیم در این جنایت داشته از کار برکنار نشده است؟

وی در ادامه خواهان برکناری تمام کسانی که در این جنایت دست داشته‌اند از جمله رییس سازمان هواپیمایی کشوری، فرمانده هوافضای سپاه و فرمانده کل سپاه می شود و از جواد ظریف به عنوان جنایتکاری یاد می‌کند که عنوان وزیر امور خارجه را دارد.

پدر مریم ملک خطاب به اعضای دادسرای نظامی تهران ادامه می‌دهد که من سینه‌ام را باز می کنم و استدعا دارم همین جا من را دستگیر و اعدام کنید چون بعد از فرزندم دیگر زندگی نمی خواهم.
سخنان آقای ملک با تایید دیگر اعضای خانواده جان باختگان هواپیمای اوکراینی در این جلسه همراه می‌شود.

پرواز شماره ۷۵۲ هواپیمایی بین‌المللی اوکراین یک پرواز مسافربری متعلق به هواپیمایی بین‌المللی اوکراین از مبدا تهران به مقصد کی‌یف بود که هدف شلیک پدافند هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفته و ساقط شد.

 این هواپیما در ۱۸ دی ۱۳۹۸ اندکی پس از برخاستن از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی هدف دو موشک قرار گرفت که به فاصله ۲۴ ثانیه از سامانه موشکی تور پدافند هوایی سپاه پاسداران شلیک شدند و کمی بعد این هواپیما در نزدیکی شاهدشهر استان تهران سقوط کرد. همه ۱۷۶ سرنشین این پرواز جان باختند.

سوال پدر روح‌الله زم از ابراهیم رئیسی: چرا قوه قضاییه نام فرزندم را به نیما تغییر داد؟

 :محمدعلی زم، پدر روح‌الله زم، مدیر کانال تلگرامی «آمدنیوز» از اینکه قوه قضائیه در نخستین اطلاعیه رسمی پس از اعدام او، نام فرزندش را از روح‌الله را به «نیما» تغییر داد، انتقاد کرد.


آقای زم در پستی که روز سه‌شنبه ۲۵ آذر در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد، نوشته است که نام فرزند او در دوران محمدرضا پهلوی جزو نام‌های «ممنوعه و جرم» بود، ولی خانواده او بر انتخاب این نام اصرار داشتند و در همه سال‌های زندگی، او را با این نام «شناخته و صدا زده‌اند».
او تاکید کرده است که همه مراحل رسیدگی به پرونده قضایی فرزندش «با ذکر نام اصلی متهم، یعنی روح‌الله انجام گرفته» ولی در اولین اطلاعیه رسمی قوه قضاییه درباره اعدام روح‌الله زم، نام او «به نیما تغییر داده شده است».

اشاره آقای زم متوجه اطلاعیه روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران است که روز ۲۳ آذرماه صادر شد. تغییر نام «روح‌الله زم» به «نیما زم» پیش از این در برخی رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران نیز سابقه داشته است.

محمد علی زم در این یادداشت از ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه پرسیده است که این اقدام «مستند به چه قانون و یا اراده فراقانونی» صورت گرفته است.

آقای زم پیش از این هم در یادداشت دیگری نوشته بود که عجله کردن در اعدام روح‌الله زم نشان دهنده «اراده حقیقی قانونی و فراقانونی» بوده است.

پدر روح‌الله زم اشاره نکرده است که منظور او از اراده فراقانونی چیست ولی بررسی پرونده آقای زم نشان می‌دهد که وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و حفاظت اطلاعات قوه قضاییه در مراحل مختلف مسئول پرونده او بوده‌اند.

روح‌الله زم، مدیر کانال تلگرامی آمدنیوز، طبق گزارش‌ دادسرای عمومی و انقلاب تهران سحرگاه ۲۲ آذر اعدام شد.

روح‌الله زم که در فرانسه زندگی می‌کرد، مهرماه ۹۸در سفری به عراق بازداشت و به ایران تحویل داده شد.

قوه قضاییه ایران و نهادهای امنیتی پیش از اعدام او که به گفته نهادهای حقوق‌بشری غیرقانونی بوده است، چند بار اقدام به ضبط و پخش اعترافات اجباری آقای زم در تلویزیون حکومت ایران کرده‌اند

هرزه نامه کیهان ایران دلیل اعدام روح‌الله زم را «پیام به اروپایی‌ها» عنوان کرد

کیهان وابسته به علی خامنه‌ای رهبر ایران دلیل اعدام روح‌الله زم را «پیام به اروپایی‌ها» عنوان کرد.


این روزنامه روز سه‌شنبه 15 دسامبر نوشت: «در عرف بین‌الملل، حمایت از جاسوسان بازداشتی در یک کشور، حامیان آنها را زیر علامت سوال می‌برد و بنابراین دولت‌ها اغلب از پذیرش مسئولیت طفره می‌روند و دخالت خود در جاسوسی را انکار می‌کنند. اما برخی دولت‌های اروپایی پس از اعدام روح‌الله زم سرشبکه باند آمدنیوز، به محکوم کردن این اقدام پرداختند.»

روزنامه کیهان نوشت: «به نظر می‌رسد علت عمده این دستپاچگی این است که از نگاه آنها طی چند سال اخیر هزینه جاسوسی و اقدام علیه امنیت ملی در ایران بسیار پایین آمده بود و همچنین برخی متهمان، پس از تحمل چند سال حبس، در جریان مبادله آزاد می‌شدند. بنابراین، سرویس‌های جاسوسی انگلیس و فرانسه و آلمان، به سوژه‌های خود اطمینان می‌دادند که خطری آنها را تهدید نمی‌کند و به نوعی مورد حمایت هستند.»

کیهان در ادامه نوشت: «اما اعدام روح‌الله زم، قطع کردن زنجیره توهمی مذکور بود که نشان داد دوره جدیدی در برخورد با عناصر وطن‌فروش و خائن به امنیت ملی آغاز شده است؛ دوره‌ای که به شناسایی و شکار مزدوران سرویس‌های جاسوسی در داخل خاک ایران محدود نمی‌شود و ابعاد فرامرزی یافته است.»

روح‌الله زم خبرنگار و فعال سیاسی، از مخالفان حکومت فعلی ایران بود که پس از ربوده شدن در عراق به ایران منتقل و به اعدام محکوم شد. علیرغم اعتراضات گسترده بین‌المللی به این حکم، او روز شنبه اعدام شد در حالیکه از تایید شدن حکم خود خبر نداشت.

اتحادیه اروپا روز شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعدام روح‌الله زم را محکوم کرد. این اتحادیه همچنین روند دادگاه زم را «غیرعادلانه» دانسته و از ایران خواست تا «اعترافات تلویزیونی» برای «اثبات جرم» را متوقف کند.

نشست تجاری اروپا و ایران نیز در اعتراض به اعدام این خبرنگار، لغو شد. وزارت امور خارجه فرانسه نیز در بیانیه‌ای جداگانه، اعدام روزنامه‌نگار روح‌الله زم در ایران را به شدت محکوم کرد و آن را اقدامی «وحشیانه» توصیف کرد.

همچنان، مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه 14 دسامبر اعدام روح‌الله زم موسس رسانه آمد‌نیوز را به شدت محکوم کرده و گفت که این اعدام سبعیت رژیم ایران را نشان داد.

وزیر امور خارجه آمریکا در صفحه توئیترش نوشت: «ایالات متحده اعدام ناعادلانه و وحشیانه روح‌الله زم، روزنامه‌نگار ایرانی را که رژیم ایران او را ربوده بود، قویا محکوم می‌کند. زم سبعیت و فساد رژیم [ایران] را افشا کرد، رژیمی که بیش از 860 روزنامه‌نگار را در حکومت وحشت 41 ساله خود کشته یا بازداشت کرده‌است.»

جیک سالیون مشاور امنیت ملی کابینه دولت جو بایدن، رئیس جمهوری منتخب آمریکا هم روز دوشنبه 14 دسامبر در اولین اظهار نظر خود در باره ایران، اعدام روح الله زم را به شدت محکوم کرد.

او گفت که اعدام زم نشانه دیگری از نقض فاحش حقوق بشر از سوی رژیم ایران بوده و وعده داده آمریکا در کنار شرکایش در برابر نقض حقوق بشر توسط ایران خواهد ایستاد.

سالیوان در توییتی نوشت که رژیم ایران روح‌الله زم روزنامه‌نگار که از حق دادرسی قانونی محروم بود و در راستای حقوق جهانی خود فعالیت داشته است را اعدام کرد