۱۳۹۹ آبان ۸, پنجشنبه

جداکردن فرزند از پدر و مادرش جدیدترین مورد نقض حقوق بشر در دادگاه‌های جمهوری ضد انسانی اسلامی

در حکم صادره برای یک زوج نوکیش مسیحی که کودکی را از ۱۰ هفتگی به سرپرستی گرفته‌اند آمده به دلیل مسلمان زاده بودن این کودک، خانواده مسیحی نمی‌تواند سرپرستی وی را برعهده داشته باشد.

«محبت نیوز»- در موردی بی‌سابقه با حکم دادگاه انقلاب بوشهر فرزندخوانده دو ساله یک زوج نوکیش مسیحی از خانواده‌اش جدا شد!
در حکم صادره برای «مریم فلاحی» و «سام خسروی» زوج مسیحی که کودکی را از ۱۰ هفتگی به سرپرستی گرفته‌اند آمده به دلیل مسلمان زاده بودن این کودک، خانواده مسیحی نمی‌تواند سرپرستی وی را برعهده داشته باشد.
به گزارش سازمان «ماده ۱۸» حکم نهایی این پرونده چهارشنبه ۲ مهر ۹۹ صادر شده است.
این حکم در حالی تایید شده است که پیش از این در ۲۹ تیرماه قاضی دادگاه خانواده بوشهر با صدور حکمی اذعان کرد که «رابطه عاطفی شدیدی» بین کودک و زوج مسیحی، مریم فلاحی و سام خسروی، وجود دارد و با بازگشت این کودک بیمار به پرورشگاه، «آینده نامعلومی» در انتظار وی است و احتمال اینکه خانواده دیگری لیدیا را به دلیل بیماری اش به فرزندی به پذیرد، «صفر است».
در این گزارش آمده است، این کودک دو ساله از بیماری قلبی و گوارشی رنج می‌برد و بهزیستی نیز زوج مسیحی را از بیماری لیدیا با خبر نکرده بود. با این حال آنها بدون هیچ گونه اعتراضی تمام تلاش خود را جهت بهبود وضعیت کودک انجام می‌دهند. ناظر بهزیستی و پزشکی قانونی نیز تأیید کرده‌اند که در طول مدت سرپرستی، مریم فلاحی که سال‌ها در بیمارستان قلب بوشهر پرستار بوده و شوهرش، بهترین مراقبت‌ها را از این کودک انجام داده‌اند.
وکیل پرونده می‌گوید «حکم قاضی برای جدایی لیدیا از زوج مسیحی، کاملن برخلاف فتوای مکارم شیرازی و یوسف صانعی، دو مرجع تقلید شیعیان، است. ناصر مکارم شیرازی در پاسخ به توضیح و پرسش وکیل پرونده، فتوا داده بود که به دلیل «ضرورت»، کودک می‌تواند در این خانواده بماند. صانعی نیز فتوا داده که «سرپرستی وی به زوجین اشکال شرعی ندارد و غیر مسلمان بودن آنها مانع نیست و انتخاب دین با کودک پس از بلوغ است. همچنین صدور این حکم نه تنها تضاد با قوانین بین‌المللی بلکه با قوانین ایران نیز است.»
این وکیل دادگستری می‌افزاید «در ماده ۳ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست ذکر شده کلیه اتباع ایرانی مقیم ایران می‌توانند کودکان را به سرپرستی بپذیرند و تخصیصی در ارتباط با مذهب ذکر نشده است، مطابق قانون اساسی موکلین اتباع ایرانی و مقیم ایران هستند و مذهب مسیحیت در نظام جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته شده است که طبق بند ط ماده ۶ واگذاری طفل به مذاهب پذیرفته شده در قانون اساسی مجاز است و لذا طبق این قانون مانعی جهت سرپرستی فرزند توسط موکلین وجود ندارد.

مریم فلاحی و سام خسروی، از جمله هفت نوکیش مسیحی هستند که در روز ۱۰ تیر ۹۸، توسط مأموران امنیتی بوشهر بازداشت و در دادگاه انقلاب بوشهر محاکمه شدند.
سام خسروی، به یک سال حبس تعزیری و دو سال ممنوعیت اقامت در بوشهر و مریم فلاحی به ۸۰ میلیون ریال جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شدند.
لازم به اشاره است علیرغم اینکه طبق قانون مسیحیان به عنوان یک اقلیت دینی به رسمیت شناخته می‌شوند، با این حال دستگاه‌های امنیتی مسئله‌ی گرویدن مسلمانان به مسیحیت را با حساسیت خاصی دنبال می‌کنند و برخورد قهرآمیزی با فعالان این عرصه دارند.
جداکردن یک فرزند از پدر و مادرش جدیدترین مورد نقض حقوق بشر در دادگاه‌های جمهوری اسلامی است. «فرزند خوانده» تنها عبارتی حقوقی است و جدا کردن کودک دوساله که به پدر و مادر قانونی خود انس و الفت دارد در عمل یک جنایت است.
دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) ۲۴ سپتامبر (۳ مهرماه) شماری از قضات دادگاه‌های قوه قضائیه جمهوری اسلامی، سه زندان و یکی از دادگاه‌های انقلاب را را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.
مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد پمپئو تاکید کرده «قضات دادگاه‌های انقلاب منصفانه عدالت را اجرا نمی‌کنند، اما در عوض سعی در محروم کردن ملت ایران از دادرسی و همچنین حقوق بشر و آزادی‌های اساسی دارند… ایالات متحده همچنان در کنار مردم ایران خواهد ایستاد و از رژیم می خواهد که با آنها با احترام و عزتی که شایسته آنهاست رفتار کند».
وی همچنین گفته «ایالات متحده، ماهیت واقعی دادگاه‌های انقلاب ایران و قضات آنها را به عنوان ابزارهای طراحی شده برای اجرای ایدئولوژی وحشیانه رژیم ایران و سرکوب مخالفین افشا می‌کند».

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر