۱۳۹۷ اردیبهشت ۵, چهارشنبه

شاهد دستگیری مرتضوی در مخفیگاه شمال: مقاومت می‌کرد، دستش را زنجیر کردند

En person som säger att han bor i grannskap där Saeed Mortazavi gömmer sig i ett hus i norra Iran.

Han berättade för Eastern Daily att Mortazavi hade motstått under arresteringen, rev upp arresteringsordern och försökte prata med någon via telefon, men hans telefon svarades inte.

Enligt den östra tidningen är det hus där Saeed Mortazavi gömde under de sista dagarna, bredvid en liten klädaffär som är en del av en innergårds gård.

Bevis för att tidningen han talade en kvinna i stället för att leva och livet i huset till huset nästa vision, och den tunna väggen mellan de två husen är folkets röst kan höras och märkte att följande Mr. Mortazavi dölja "Det finns ingen röst för en kvinna", "Samtal och pendling" är två till tre nätter senare "och bara" röst för att höra främmande nyheter "

Ravi tidningen East sade före gripandet av Mr Mortazavi "vår granne till min make ringde mig hem till en person, två månader hyra har. Sade en man som hans föräldrar är med honom är. Familj. Han sade att de hijab De bryr sig om vad de vill göra när de ser huset på gården. "

Kvinnan sa att hon var förvånad över att höra nyheterna från utländska medier, och hans fru sade: "Så här lyssnar Hizbollah på främmande nyheter."

Beskrivningar som Saeed Mortazavis granne ser ut, skiljer sig från Mortazavis. Han beskriver Sa'id Mortazavis ansikte med skäggiga och mustaschfria glasögon och säger att han var "iögonfallande" innan han greps men inte kände honom. Eastern Daily har publicerat denna bild som gömstaden av Saeed Mortazavi i norra Iran 
En person East han såg gripandet av Mr Mortazavi läser att de vid tidpunkten för gripandet av förre Teheran åklagaren officerare i huset i 15 minuter och sade, "Mr Saeed Vi vet att du är dig, du öppnar dörren, men efter de hotade De bröt öppna husets invånare och debatten mellan de två sidorna började. "

"Ljudet av en kvinna som jag hörde honom säga: 'Sir Tvrvkhda Nbrydsh'. Hon är några dagar hemma, men hennes röst Drnmyamd. Fröken några dagar hemma, eftersom en av morgonen inte gå in i huset. Han sa 'Tvrvkhda Nbrydsh' som De tog handen och tog bort den. Jag trodde att jag var kedjad och chuckled ... det var väldigt högt. "

Några dagar innan Mortazavi arresterades ökade offentligt tryck på medborgarna för att öka Mortazavis tvååriga fängelsestraff.

Medierna rapporterade att Mortazavi hade försvunnit. GH Mhsnyazhhay berättade Irans rättsväsende talesman reportrar: "Jlbsh ordern har utfärdats men har ännu inte satt Tyvärr vet jag inte hur!" Flera av de fångade, inklusive Ruholamini, avlägsnades senare av misshandel av interneringscentraler.





+0
rösta nu
-0
 
0
 
0
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر